Politica de retur

Accesarea şi utilizarea acestui website implică acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor următoare:

Utilizarea site-ului

În momentul creării contului de utilizator, utilizatorul are obligația de a furniza informații adevărate, complete, corecte și actuale despre propria persoană, conform cererilor specificate de formularele prezentate, și să fie de acord cu furnizarea acestora către CadouriCool.ro. În situația în care avem motive de a suspecta nerespectarea acestei condiții ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorului la serviciile furnizate de www.CadouriCool.ro până la clarificarea situației sau permanent, dacă aceasta nu este soluționată.

Crearea unui cont de utilizator pe site-ul nostru necesită alegerea liberă a unui nume de utilizator și a unei parole. Utilizatorul are responsabilitatea păstrării acestora în siguranță și secret. Utilizatorul este responsabil de orice activitate rezultată în urma folosirii numelui de utilizator și a parolei aferente. Utilizatorul trebuie să fie de acord cu notificarea noastră cu rapiditate dacă suspectează utilizarea neautorizată a numelui de utilizator și a parolei sale, cât și pentru pierderea acesteia.

Prezentarea produselor

Încercăm să vă prezentăm culorile, mărimile și caracteristicile produselor cât mai aproape de realitate însă pot apărea diferențe din diverse cauze care țin sau nu de noi sau de furnizorii materialelor. De exemplu, nuanțele culorilor imprimeurilor, dar și ale tricourilor, pot fi puțin diferite față de imaginile prezentate în magazinul online.

Comandarea produselor

Prețurile afișate pe website sunt exprimate în Lei și conțin TVA.  Prețurile nu conțin taxele de livrare și ramburs. Taxele de livrare vor fi specificate pe pagina de finalizare a comenzii și se vor regăsi pe factura fiscală. Produsele expediate vor fi însoțite în colet de factura fiscală.

Comandarea unuia sau mai multor produse pe www.CadouriCool.ro se consideră un contract între utilizator şi furnizor, prin urmare noi avem obligația de a furniza produsele și serviciile comandate iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

CadouriCool.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate pe website fără notificări prealabile și în situația în care se consideră necesar.

CadouriCool.ro nu răspunde de serviciile prestate de partenerii săi. Responsabilitatea serviciilor prestate de parteneri (firme de transport, plăți etc.) revine integral acestora. Utilizatorul are responsabilitatea să cunoască și să fie de acord cu termenii și condițiile firmelor partenere înainte de a le utiliza.

Politica de confidențialitate

CadouriCool.ro se angajează să respecte cu strictețe confidentialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale acestora către terți decât în prevederile legale.

Pentru utilizarea serviciilor furnizate de acest site se vor solicita următoarele informații: numele, prenumele, domiciliul, numărul de telefon și adresa de email. Pe pagina de finalizare a comenzii vor fi solicitate suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare,modalitatea de livrare și modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de către CadouriCool.ro numai în scopurile declarate și anume, pentru confirmarea și livrarea comenzilor solicitate de utilizator și transmiterea de informații prin newsletter pe adresa de e-mail a clientului numai în condițiile în care acesta a optat pentru aceasta.

Drepturile de autor

Nu este permisă reproducerea și comercializarea modelelor, precum și utilizarea resursele de orice natură de pe acest website fară notificarea prealabilă și fară acordul nostru!

Coșul dvs.

close