Politică de confidențialitate

CadouriCool.ro respectă confidențialitatea tuturor utilizatorilor care vizitează site-ul. Respectăm principiile de bună practică în tratarea informațiilor confidențiale.

Politica de confidențialitate a CadouriCool face parte din angajamentul nostru de a oferi servicii excelente clienților. CadouriCool.ro se angajează să trateze toate informațiile puse la dispoziție de către dumneavoastră cu cea mai mare grijă și responsabilitate.

Colectarea, procesarea și utilizarea datelor personale

Termenul de „date personale” reprezintă toate detaliile pe care le inserați pe site-ul CadouriCool.ro și care vă permit identificarea personală.

Atunci când cumpărați ceva de la magazinul nostru online, colectăm datele personale pe care ni le oferiți pentru a fi capabili să vă furnizăm produsele pe care le-ați comandat. Acest lucru poate include numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Orice colectare suplimentară, procesare sau utilizare a datelor personale va fi inițiată cu permisiunea dumneavoastră.

Dreptul la informare

Fiecare client are dreptul de a solicita informații despre care date personale au fost stocate pe CadouriCool.ro și are dreptul de a solicita ca datele personale să fie modificate sau șterse în mod gratuit.

Coșul dvs.

close